K Y L Ä K A U P P A K E S K U S
p i k k u O m e n a

 JYVÄ    Nimi Jyvä tulee viime vuosisadan alkupuolella Pusulaan perustetulta osuuskaupalta. Nykyisestä Jyvä lähiruokakaupasta saat mm. ternimaitoa, spelttiä, Töllin jauhoja, pakkalan perunaa, hereford nautaa, lammasta, karitsaa, Sarven palvia, hunajaa, hamppua ym. herkkua kuten mehuja, mausteita ja juustoja. 

TOY STORE    APUA! Mitä lahjaksi siskonmiehen enon 9-vuotiaalle ottolapselle? Ei hätää, saat lähilelukaupasta pätevät neuvontapalvelut lahjan kuin lahjan hankintaan. Pelit, pehmot Schleichit, Nerfit, Legot, Top Modelit ym. ym. Hyvä valikoima ja edulliset hinnat.

PIENI ELÄIN   Onko lemmikkisi juuri oppinut olemaan syömättä? Jos ei, niin täältä löydät sapuskat ja tarvikkeet niin koiralle kuin kissallekin - järkihintaan lähikaupasta. Ja vaikka tuotteet ovat eläimellisiä, on palvelu varmasti inhimillistä. HUOM! Ilmainen ruokasäkki aina kymmenen ostetun jälkeen!

CAFÉ TAPULI    Pusulaan vuonna 1766 rakennetun kellotapulin nimikkokahvio tarjoaa herkkuja kaikille hyvän ruoan ja juoman ystäville. Arkisin tarjolla myös ruokaisa keittolounas. Asiakkaiden mielestä "Suomen paras lohikeitto" ja "maailman paras" mustikkapiirakka...   ja on ne ihan OK omastakin mielestä.

RATAMO  Kukapa ei haluaisi olla terve ja kaunis. Luontaistuotteita, luonnonkosmetiikkaa, Huippuluokan tuotteita itselle tai lahjaksi. Tilauksesta koko Ruskovillan valikoima! Tervetuloa tutustumaan!

KYNÄ, PAPERI & SAKSET     Kansiot, kynät, harpit, nitojat, muovitaskut, kopiopaperit, laskimet kotiin, kouluun, työpöydälle tai toimistoon kätevästi ja edullisesti lähipaperikaupasta.